Kirjaudu Kohoon
Kirjaudu sopimuskoneeseen
Koti
Ominaisuudet
Tilitoimistoille
Hinnasto
Yritys
Blogi
Ota yhteyttä
Tuntikirjaukset
Sopimustenhallinta
Laskutuksen automatisointi
Raportointi
Integrointi

Täysin uudenlainen tapa myydä

Luo helposti ja nopeasti näyttäviä ja monipuolisia tarjouksia. Tarjouspohjat ovat muokattavissa ja ja sisältö voidaan lisätä automaattisesti tuotteiden mukaan. Tarjouksen voi tulostaa (pdf) tai lähettää suoraan järjestelmästä. Avoimia tarjouksia on helppo seurata ja muokata.

KOHO toimii meillä mainiona tarjoustyökaluna ja sen avulla saimme nopeasti myyntitiimin tarjousten määrää kasvatettua tuloksekkaasti brändiä tukevaksi, yhdenmukaiseksi ja helposti seurattavaksi. Olemme käyttäneet KOHOa nyt reilun vuoden. Se on helppo, selkeä ja nopea työkalu myyntityön vauhdittamiseen.
Kaisa Rakemaa, Myyntipäällikkö, Yritysmyynti

Uusi tapa luoda tarjouksia

Luo upeita tarjouksia yrityksesi ilmeellä minuuteissa. Koho lisää tuote-esittelyt ja sopimusehdot automaattisesti tarjottujen tuotteiden perusteella. Kohon avulla tuote-esittelyt sekä sopimusehdot ja tuotehinnat ovat aina ajantasalla ja myyjien käytettävissä.

Automaattinen tarjousten seuranta

Myynti saa tarjousten seurannan automaattisesti ilman erillistä raportointia. Koho muistuttaa erääntyvistä tarjouksista. Älä menetä potentaalisia kauppoja!

Integroi CRM-ohjelmiston kanssa

Koho integroituu suosituimpien CRM-järjestelmien kanssa, jotta myyntiprosessia voidaan jatkaa helposti aina laskutukseen ja raportointiin asti. Taustalla siirtyy asiakastiedot sekä myyntiprosessin tapahtumat.